Szerintetek lehet terhesség a hátterében? Többi lent! Negatív válaszolók kérlek kímeljetek!
Párommal minden védekezés nélkül szeretkezünk. Minden alkalommal belém megy el. Nagyon szeretnénk babát ezért történik ez! Az lenne a kérdésem hogy július 14.én kezdödött a menstruációm. Mi párommal július 26.án voltunk úgy együtt menzesz után először. Ami pont a peteérésem körüli időszak. Ezt követően most pár napja azúrkáló érzést érzek a méhem környékén olyan mint a menstruációs görcsölés lenne de mégsem hanem gyengébb és ez átsugázik a derekamba is. Melleim kicsit érzékenyek de nincs elsötétülve a mellbimbóm. Émelygés enyhe fekfájás hányinger is jelentkezik még a tünetek között. Fáradékonyabb is vagyok. Ma kezdtem el a Jutavit-es magzatvédő terhesvitamint szedni. Kérdeznélek titeket hogy szerintetek ebből lehet baba? Tesztelni még nem merek félek a csalódástól. A következő menstruációmat augusztus 11.ére nem várom.
Segítő válaszaitokat előre is köszönöm!
50 százalék. Vagy az. Vagy nem.
Ha tippelnem kellene, szerintem korai lenne annak. Meg nem is mindenkinek van.
Nem hagyott nyugodni a tudat így teszteltem egyet!Szerintetek ez negativ vagy jol látom és ott van halványan a második csík?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!