37 évesen 3. baba?
Figyelt kérdés
Még nem estem teherbe, de gondolkodom rajta.
Ti bevállalnátok?
2019. aug. 1. 14:27
21/28 anonim válasza:
Én, igen!!! Bevállaltuk, és olyan jól sikerült, hogy egyből 3. És 4. Baba is lett. Ikrek :))))
22/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Hát nem tudom mennyire lenne őszinte a mosolyom UH-n, ha kiderülne, hogy ikrek jönnek harmadszorra. Azért ez nagyon kemény munka lehet.
2019. aug. 1. 19:31
24/28 anonim válasza:
38 vagyok, a negyedikkel próbálkozunk.
25/28 anonim válasza:
Anyám 35 evésen szülte a harmadikat. Azt mind8g mondja hogy a terhesseg már nehezebb volt mint huszonévesen mikor minket szült. De hát ez természetes. 50 km-t isnsimabban legyalogolsz huszonévesen, mint közel a 40-hez.
26/28 anonim válasza:
35 éves vagyok, 34 évesen szültem a kislányomat és még szeretnénk neki kistestvért.
27/28 anonim válasza:
Bevállaltam, 37 évesen szültem a harmadikat (mindhárom gyermekem császárral született). Ez volt a legproblémamentesebb terhességem. Minden pillanatát élveztem, nem voltak bennem félelmek, kétségek, nem aggódtam mindenen.
28/28 anonim válasza:
37 évesen lesz gyereket,nem vagy idös nem vagy öreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!