Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12napja késik, UHn nem látszik...

12napja késik, UHn nem látszik semmi!?

Figyelt kérdés
Csináltam 4nap késés után tesztet negatív lett. Ma voltam dokinál nagyobbnak puhábbnak érezte a méhem. UHn a no azt mondta nemlát semmit letudta gyorsan.. Én láttam valami fekete foltot. Lehet hogy a petezsák lenne?

#késés #több mint egy hete
2019. júl. 31. 16:03
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Meg a doki ugy érezte nagyobb puhább a mehem o nagyon gondolta h terhesség csak uhn nemlattak igy azt mondta nemaz.. Pedig lehet h ottvan csak ugy nemlattak
2019. aug. 1. 14:03
 22/29 anonim ***** válasza:
Csináltál azóta tesztet?
2019. aug. 1. 15:28
 23/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha te állítod hogy a petezsákot láttad az uh-on akkor nyugodtan tesztelhetsz, hisz ha már be van ágyazódva akkor termeli a hcg-t és pozitív lesz a teszt! Vegyél egy tesztet, csináld meg és választ kapsz. De majd írd meg nekünk is. 😊
2019. aug. 1. 18:39
 24/29 A kérdező kommentje:
Most olvastam hogy méhen kívülinel kesobb meg halványan jelentkezik a hcg..
2019. aug. 2. 14:49
 25/29 A kérdező kommentje:

Haliho

Ma csináltam reggel tesztet de negatív legalábbis en csak nagyon vékony halvány vonalat látok aztis csak ha ugy fordítom ugyhogy szerintem mas van a dologba

2019. aug. 4. 12:51
 26/29 anonim ***** válasza:
Sajnos, mas lesz a dologban, a tesztnek mar egyertelmunek kene lennie, azert a dokinak jelezd, h mintha lenne ott egy masodik csik is, lehet elkezdodott valami, de nem tud befejezodni...
2019. aug. 4. 13:54
 27/29 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom mindenkinek
2019. aug. 4. 17:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Sima hormonzavar az össze vissza szedett fogamzásgátlótól.
2019. aug. 4. 17:21
 29/29 A kérdező kommentje:
Nem ossze vissza szedtem fel évig folyamatba egy szemet se hagytam ki most befejeztem hatha beállt mar. 1evv ezelott is abbahagytam megis megjött rendesen
2019. aug. 4. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!