12napja késik, UHn nem látszik semmi!?
11/29 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy van akinek meg 8.heten se mutatja a teszt .meg hogyha a ciklus vegen estem teherbe akkor meg korainak szamit
12/29 A kérdező kommentje:
Csak hallottam hogy van olyan hogy valakinek teszt nemmutatja csak 9tesen pl. Meg hogyha kesobb lettem az pl menzesz elott harom nappal akkor még korai es esetleg ezert nemlatszik meg semmi
Túlságosan beleélted magad.. Egyébként ilyenkor hüvelyi ultrahang sokkal biztosabb, nem is értem.
2019. júl. 31. 20:41
Én se értem. Nekem 12. héten csináltak először hasi uh-t. Meg a hüvelyin is alig látszót valami maszat amikor elsőre mentem. Vissza is hívtak
2019. júl. 31. 20:45
15/29 A kérdező kommentje:
Elvileg 12het elott nemcsinalnak huvelyit...
16/29 A kérdező kommentje:
De 3het mulva megyek akkorra kell a kovinek elmulnia ha megjön. Ha nem akkor mar látni fogjak hasi uhval is ugye?
12 hét előtt nem? Ok. De utána meg már nem is kell 😁 hat nem tudom, hogy egy 8 hetes terhesség mennyire látszik hasin. Sajnos ebben nincs tapasztalatom. Nekem a 8. heti hüvelyin egy bogyó látszott csak meg a szivhang. Gondolom függ a géptől is de drukkolok.
2019. júl. 31. 23:03
12 hét előtt csak hüvelyit csinálnak, legalábbis Budapesten, mivel pl a méhen kívülit hasin észre se vennék, de azt se, hogy van e szívcső pulzálás... Nem tudom hol laksz, de ez így gáz... a tesztet lődd el, két héttel mensi után bármelyik doki látja hüvelyi uh-val, hogy van e élő terhesség vagy sem. Sajnálom, hogy ilyen ostoba dokikhoz keveredtél.
Szexelni is lehet terhesen... a hüvelyi uh meg nem kevésbé megterhelő a méhre nézve mint a szex. Szóval ennyit a hüvelyit nem végzünk 12hét előttről. Mondjum az is érdekes, hogy külföldön 12hét előtt rá se néznek az emberre, ott nincs progipótlás se.. ha a baba menni akar menjen....
Minden esetre sok sikert, egy tesztet mindenképp nézz és keress egy magán dokit, legalább a terhesség megállapítására.
2019. aug. 1. 07:10
19/29 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat nagyon. Enis furcsállom mert hasin a méhen kívüli sztem se latszik ha az van es ha 3het mulva se látják addig nagy bajom is lehet ugyhogy csinálok egy tesztet es ha pozi bemegyek es mondom h huvelyin nézzék akkoris.. Hat Eger kórház....
20/29 A kérdező kommentje:
Viszont azis furcsa hogy se cisztat semmit nemlattak akkor megis mitől kesne? Mikor sose szokott. Szedtem fog gatlot de csak hormon zavarra mert meg jott es nem mult el. Abba hagytam mar máskor is ket hónapig pontba megjött utánna zavar de most is multhonapba menzeszem elott hagytam abba h vegre álljon be ne kelljen emiatt örökre fog gatlot használnom. Es értitek eddig mindig megjött ket hónapig normálisan utánna megint szarozott de az h nemjon meg sose volt
Kapcsolódó kérdések: