Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztató tapsztalataitok vannak?

Biztató tapsztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Pcos-es vagyok és a párommal szeretnénk már babát.Egy pár éve már együtt vagyunk.Félek,hogy elég nehezen megy majd a teherbe esés.Eddig össze vissza volt mensim most 2 honapja rendesen van. 1-2 nap.eltérés volt az előző havitól. Vannak biztató tapasztalatok. 19 vagyok,nem tartom korainak.Első szerelmem,életem szerelme ahogy én is neki.Bántó válaszok nem érdekelnek csak mert sok a rossz indulatú emberke.🙂
2019. júl. 31. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Én a helyedben felkészülnék a babavállalásra, de úgy, hogy most bele is vágtok.

Keress egy jó orvost, vizsgáltasd ki magad, kérj rá megfelelő kezelést és hozd rendbe magad. Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy ez nem 1,5 év próbálkozás után derült ki 30 évesen, hanem most. Így bőven van időd reagálni a helyzetre és rendbe hozni magad.

Aztán majd ha pár év múlva készen álltok rá, már adott lesz minden és jó eséllyel nem kell sokáig küzdenetek a babaért.

2019. júl. 31. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
*de nem úgy
2019. júl. 31. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem inkább menj el dolgozni, ahelyett, hogy 19 évesen rágörcsölsz a gyerekgyártásra. Attól még ki lehet vizsgáltatni magad.

Csak majd ha életed nagy szerelme otthagy egyedül a gyerekkel, nem lenne baj, ha nem halnál éhen.

2019. júl. 31. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pcos-t kezeled valamivel? Inzulin rezisztencia is van hozzá?
2019. júl. 31. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én tapasztalatom, de egy barátnőmnek ugyanez van. 29 évesen 6 hónap után esett teherbe, most 32 évesen 10 hónap után mindenféle segítség nélkül. Drukkolok Nektek!
2019. júl. 31. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!