Van esély terhességre?
Stresszes ember vagyok, és pár hónapja ráadásul elhanyagoltam magamat: nem figyeltem a menstruációs ciklusomra és nem tudom mikor jött meg az egyes hónapokban. Áprilistól írtam, akkor 27-én, majd stressz hatására Májusban 28-án, Júniusban pedig 26-án jött meg a menstruációm. Júliusban pedig még nem jött meg és eléggé aggódok ez miatt.
Barátommal Július 23-án voltunk együtt. Az együttlét alatt óvszerrel védekeztünk, azonban attól tartok, hogy felhelyezésnél előváladék kerülhetettt az óvszerre.
Azonban utána olvastam, hogy a menstruáció késhet és akár ki is maradhat fertőzés, betegség vagy sérülés miatt is. Július elején egy nagyon enyhe agyrázkódást szenvedtem el és rövidesen a várt menstruáció előtti pár napban kétszer is fürödtem a Balatonban. Olvastam, hogy ilyenkor a szervezet fogékonyabb a fertőzésekre.
Holnapi nap folyamán tervezek terhességi tesztet csinálni, mert csak tovább aggódom. Mennyi esélye van annak, hogy teherbe estem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!