Márciusban memstruáltam viszont Április 12. én kellett volna megjönni.! Hogy számolok?
Elobb meg ahhoz terhesnek is kell lennie hogy te mar "honapos legyel".
Ha aprilis ota nem jott meg azota miert nem teszteltel? A masik meg hogy mar reg el kellett volna menned orvoshoz. Ha teherbe estel es atlepted a 12 hetet akkor lemaradtal egy nagyon fontos genetikai vizsgalatrol! Ennyi a tortenet.
Második, cáfolnám. 36 hét előtt született babánál beszélünk koraszülöttségtől. 231 betöltött gestaciós idő előtt született,kora babának minősül. Ezen kívül minden másban igazad van.
Kérdező 14 éve vagyok a nőgyógyász pályán, sok butaságot láttam már de a kérdésed is ebbe a kategóriába sorolható.
Először is azt sem tudjuk védekezés nélkül történt-e az aktus, ha igen akkor arra rá számolunk 7-14 napot, ez a beágyazódási folyamat. Ha ez letelt és a menstruáció elmarad, nem terhességi tünetet keresünk vagy számolunk a semmibe hanem tesztet végzünk. Ha negatív és mégis késik, fel keresünk egy orvost. Ennyi az egész. Ha ezekkel az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, javaslom a védekezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!