Pénteken 8mm-es petezsák vasarnap semmit sem látnak (méhenkívüli gyanú). Ilyen létezik?
Figyelt kérdés
5hetes 5napos terhes Vagyok elvileg.Csütörtök óta szúr görcsöl a jobb oldalam ,nem folyamatosan.Idegesített így elmentem orvoshoz ahol nem talaltak kórós dolgot ellenben egy 8mmes petezsákot.Az orvos azt mondta azert fájhat mert a nő a méh és a császáros hegemet is feszítheti.2nappal később annyira begörcsöltem ismét hogy sürgössegire kellett bejönnöm.Itt bennt fogtak holnap visznek le Nagy Uh-ra remelem ott többet látnak.Mióta bennt vagyok nem görcsöltem még be persze nyomásra érzékeny ...nem véreztem nem vagyok rosszul amugy panaszom nincs.Szerintetek ilyen létezik hogy pénteken 8mm petezsákot látnak vasárnap meg semmit ??2019. júl. 28. 16:49
11/11 anonim válasza:
Akkor valószínűleg kémiai terhesség volt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!