Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem védekextem 46 évesen pont...

Nem védekextem 46 évesen pont a peteérés napján. Van esélyem teherbe esni?

Figyelt kérdés
A menziszem még mindig pontosan 28 napos,egészséges vagyok,de nem szeretnék több gyereket.Mindig odafigyeltem a vèdekezésre,most ez véletlenül igy sikerült.Mennyire idegeskedjek? Ugye ebben a korban már kicsi az esély egy véletlen terhességnejk?

2019. júl. 27. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A nem támogatják, meg a kevés az esély nem fogja megmenteni a kérdezőt az abortusztól. A kétcsíkos teszt felett bőgve már hiába mondogatja, hogy "de hát ez egy 46 éves petesejt volt". Szóval esemény utáni inkább.
2019. júl. 27. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem elég kicsi az esély.. bár kíváncsi vagyok a válaszokra mert most a családban érdekes ketelyeket okoz egy 55 éves hölgy akinek elmaradt a mensije és kismamának gondolja magát
2019. júl. 27. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Anno ennyi idosen anyukamnak azt mondta a dokija hogy mivel mar nagyon nem termel sargatest hormont a szervezete, csoda kéne hogy teherbe essen. De nyilván nem tudom a te testedben mi zajlik.
2019. júl. 28. 00:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Most kapartatta ki magát egy 52 éves kolléganőm, ennyit arról, hogy a 46 éves petesejt mit támogat, mit nem...
2019. júl. 29. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó hat és van aki már 38 evésen sem tud teherbe esni mar. Total egyén függő.
2019. júl. 29. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!