Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
591/611 anonim válasza:
Terhes vitaminokkal, sporttal, stb
592/611 anonim válasza:
Nem gondoltam volna hogy megtalálom az első kérdést😊
593/611 Somló Volán Zrt. válasza:
Tyúúú! Ez a kérdés már van annyi idős, mint én. 2006 áprilisában születtem.
594/611 anonim válasza:
593#
Akkor eddig is annyi idős volt, te.
595/611 Somló Volán Zrt. válasza:
594#
Én is azt akartam írni, csak autista vagyok és néha előfordul, hogy néha rosszul fogalmazok, mert nehezebben fejezem ki magam, mint az átlag ember.
596/611 Bögyös Dávid válasza:
Szerintem ha így már majdnem elértük a 600 választ, ne legyenek már itt lepontozások, hogy nem hasznos! Szerintem már nemtud senki itt olyat mondani, ami nem hangzott volna el az elmult kb. 18 évben! Ennél már nincs hasznos vagy nem hasznos válasz. ide azért járunk vissza-vissza, hogy mmeglessük, hogy mi is volt az a bizonyos első kérdés. Viccelődünk, mosolygunk, örülünk, a sikernek, hogy megtaláltuk, és enyi, ez a lényeg, itt nem kell a negativitás, mindenki örül, hogy megtalálta a legrégebbi kérdést :) Valyon még hány évig marad figyelemben ez a kérdés, és valyon hány válasz fog még jönni ide az évek alatt? :) Üzenem 2030-nak, majd akkor válaszolnak, hogy még mindig válaszok érkeznek a kérdéshez. Szerintem 800 körül lessz akkor a válaszok száma. Menyit rontottam el? - na majd magamnak is válaszolok(igazából ezt azért kétlem :))
597/611 Somló Volán Zrt. válasza:
597#
Erre és ezen kívül akármelyik kérdésre az válaszol, aki akar. Ez az első kérdés az oldalon, és sokan részesei szeretnének lenni, hogy válaszolnak az első kérdésre. (Teszt kérdés.) Nem értem a kiakadást.
598/611 anonim válasza:
Na de azóta megszült és már nyugdíjas mindegyik (:
599/611 Somló Volán Zrt. válasza:
Juhééé! Én vagyok a 600. válaszoló.
600/611 anonim válasza:
Bele kellene * bocsánat, ez így már 602 amúgy.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!