Mivel növelhető a teherbeesés esélye?
Figyelt kérdés
221/611 anonim válasza:
2006-ban? akkor mentem iskolába :D
223/611 anonim válasza:
Vajon évszázadok múlva, ha már a könyveket csak képekről meg múzeumokból ismerik az emberek, mint mi a kőtáblákat, akkor majd ezt a kérdést is kiállítják valahol? Vagy esetleg egy nagy tudós fogja felhasználni a kutatómunkájához vagy a magyarság történetét hitelesen bemutató ebookhoz? Vagy egyáltalán mibe írnak majd, ha nem könyvbe? (Mert nyilván nem.) Lesznek még magyarok? Lesznek még nemzetek? Lesz még Föld, vagy már rég kivándoroltunk a Marsra vagy a Gliese 581 d-re? Oké, mennyi kérdést vethet fel bennem egy ilyen egyszerű kérdés? Még ez is egy kérdés formájában fogalmazódott meg bennem. Oké, asszem én megyek, és elmerengek az élet értelmén. (Tudom, hogy 42, de keresem akkor majd a kérdést.) Ja, és ha tudós a jövőből olvasod ezt a hozzászólást, és már feltalálták az időutazást, akkor legyél szíves látogass meg! A dátumot látod, a helyet meg csak ki tudod valami programmal kalkulálni, ha az időutazás már lehetséges. Csengess fel (13-as kapucsengő) és egy kávé mellett (tudod egyáltalán mi az a kávé? Az egy fekete lötty, amit mi itt az ősidőkben kifejezetten imádtunk.) elmesélheted, mi mindent hagyok ki, ha idő előtt meghalok. Én meg majd elmesélem neked azokat a dolgokat, amiket ti ott a jövőben már nem is tudtok, annyira régen volt. Ja, és hozhatnál egy tábla csokit is, mert nincs itthon, és lusta vagyok lemenni a boltba. Ne zavarjon, hogy felborulhat a tér-idő kontinuum, ígérem, senkinek nem fecsegek, sőt, ha lehet, talán veled is megyek a jövőbe. Király lenne, szóval várlak. Ha nem jöttél, tudni fogom, hogy vagy nem találják fel sosem az időutazást, vagy egy önző s*gg vagy és megtartod magadnak a jövő titkait. Ha az előbbi igaz, akkor álljál neki nagyon gyorsan a tervezésnek, és dobd össze azt a nyomorult időgépet, mert rohadt kíváncsi vagyok rád. Ha az utóbbi igaz, akkor csak kapd be. Aztán gyere! Mindenesetre várlak. Légy pontos, akkor csöngess, mikor elküldtem ezt az üzit, és tudni fogom, hogy te voltál. Puszi. :)
224/611 anonim válasza:
Ennyi, az időutazás nem létezik. (Vagy az a tudós egy önző s*gg.)
225/611 anonim válasza:
#239, a diliházba is bevezették az internetet?
226/611 anonim válasza:
Első kérdés :D Amikor kiírták, mégcsak nagycsoportos voltam, most meg 9.-es :DDD
229/611 anonim válasza:
2006-ban, de kint van a főoldalon xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!