Miért érdemes hamar a cumisüveget lecserélni pohárra csőrősre stb? És ezt kb hány hónapos korban?
Kezdetektől tud inni pohárból egy baba
Anyósom a sógotomat nem tudta szoptatni mégsem volt cumisüvegük, régi kávéspohárból kapta a tápszert is.
Lányom is tud inni, sosem kapott cumisüveget.
Mivel anyatejes így nagyon ritka, hogy nagyobb mennYiséget megiszik
1 éveswn neki azér jó lenne hiazen szilárdat 4-5 alkalommal eszik ( 6 hós kora óta hozzátáplálom és van itatópohara is egyébként aima poháral többet iszik)
A fogai miatt
Ha gyümölcslevet kap, akkor ázik a foga, de a cumisüveg kialakítása sem kesvez a fogaknak..
En sosem itattam poharbol, nem eri meg a faradsagot az a sok mosas, szenvedes.
21 honapos fiam meg cumis uvegbol iszok, semmi baja a fogainak
6-os! Nem is most lesz baja a fogainak...most kezded el roncsolni, majd idősebb koràban veszitek észre... istenem. Ha gumicukron él sincsen baja a fogainak hónapokig.. nyilván van egy folyamata.
Szerintem hagyd ki a csőrös poharat, fölösleges, ha már ígyis-úgyis ott kell lenni mellette amíg iszik, miétt ne ihatna normális pohárból?:)
Sosem hasznàltam cumis üveget. 5 hosan kapo csörös poharat, de dèdinèl csak rendes pohàrbòl (règi kàvès) kapott. 11 hòsan önàllòan ivott, ment, evett (kèzzel-làbbal, az igaz), de ràhahytam. :)
Èn szemèly szerint undorodom a cumi, cumisüvegtöl. Olyan mü... ès nehèz leszoktatni ròla. Minek ràszokni? Amugy cicis volt a gyerek ha ez szàmit. De a kèrdèsre a vàlasz, hogy mikor èrdemes: minèl elöbb. :) Mert egy idö utàn pòtszervlesz nekik, ès mèg 3 èvesen is majd csk abbol akar inni.... ( ismetösnèl làttam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!