Nyaralni készülünk repülővel. Hogy oldjam meg a tápszeres etetést a gépen illetve a hotelben?
Tippeket szeretnék kérni. Gépen hogy lesz forró vizet? Korfura megyünk. Ott vegyek tápszert vagy vigyek? Hogy legyen a fertőtlenítés?
1 éves baba
"És a nyaralás alatt csak kérjék forró vizet a hotelbe kávézókban éttermekben stb?"
Mivel egyik görög szigeten se ajánlott a csapvíz fogyasztása, nem ajánlom. Babavíz se kapható kint.
A repülőútnál nem annyi idővel kell számolni, amennyit a levegőben van a gép. Másfél-két órával korábban meg kell érkezni, becsekkolni, bőröndöket vonszolni, biztonsági ellenőrzés, kapu keresése, stb. Ha oda is mennek előbb, akkor is történhet csúszás, ami miatt a kavarodásban nincs idő vagy megfelelő lehetőség megetetni a babát. A gépen pedig kényelmesen és ráérősen ehet.
Leszállás után sem lehet az első, hogy az ember tápszert keverget, mert ki kell szállni, elmenni a bőröndökért, stb. Lehet csúszás, késés. Egy éhes, ordító babával végigjárni az utat nem könnyű. A két órás repülőút nem azt jelenti, hogy csak 2 órán át kell kibírnia.
Üres termoszt vigyetek, és az ellenőrzés után kérjetek bele forró vizet. Így a gépen is és utána is nálatok lehet.
"A repülőútnál nem annyi idővel kell számolni, amennyit a levegőben van a gép."
Nem mondod?
A tranzitban akkor is sokkal kényelmesebb elintézni (a pelenkázásról nem is beszélve, ami az etetéshez még egy egyévesnél is szorosan kapcsolódhat), tapasztalat.
Én úgy csináltam,hogy vittem az útra termoszba forró vizet,és a kis cumisüvegekbe kiszámolt tápszerport(több kis adagot),és csak simán összeöntöttem.Mindent ami a gyereknek kell felengednek.Mi Bulgáriába mentünk repülővel.Másfél éves volt, már rég nem fertőtlenítettem.
Ne nyaralás alatt kísérletezz új tápszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!