Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Hogyan kell/lehet használni a...

Hogyan kell/lehet használni a cumisüveg melegítőt?

Figyelt kérdés
Szoptatás mellett lefejt anyatejet és tápszert kap az újszülöttem cumisüvegből. Vettem cumisüveg melegítőt, de nem vagyok biztos benne, hogy hogy lehet használni. Csak frissen a hűtőből kiszedve lehet benne a lefejt anyatejet megmelegíteni? Illetve a tápszernek is csak a vizét frissen lehet benne melegíteni? Nem lehet pár órára melegen tartani benne a cumisüveget? Valami olyan megoldást szeretnék, amivel ha éjjel felsír, hogy éhes, azonnal oda tudjam neki adni a tejet/tápszert, mert sajnos cicire nem tudom egyből rátenni (túl lassan jön neki onnan és türelmetlen, nem elég neki, ezért cumisüveges etetés után szoktam mellre tenni). Szóval például lehetséges lenne az, hogy este kiszedem a hűtőből a lefejt anyatejet/bababizet a tápszerhez és 3 órára a melegítőben hagyom a következő étkezésig? (Mikrózni nem szeretnék.)
2019. márc. 31. 11:57
 1/1 anonim ***** válasza:
0%

Mikrozni en nem is mikroznam.

ahhoz meg folyton mennie kellene a melegitonek, szerintem. En nem merem neki igy adni, az csak frissen jo... bar 1 2 ora nem hiszem, hogy artana neki, foleg ha melegbe van

2019. márc. 31. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!