Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kevés a tejem de a kicsi nem...

Kevés a tejem de a kicsi nem akarja elfogadni a tápszert, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fejem magam mert csak úgy fogadja el az anyatejet, így látom hogy egyre kevesebb a tejem. Viszont már a 3.fajta tápszert próbálom ki, de nem akarja enni, pedig biztos éhes mert utánna adok neki anyatejet azt megeszi. Csak lassan már nem tudom neki biztosítani az elegendő mennyiséget. Az idegeim már a padlót verik, nem tudom mit tegyek...
2018. nov. 16. 10:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Több mint 1 hónapja kezdődött és talán egy jó hete adtam fel teljesen a szoptatást. (fejni persze fejek)
2018. nov. 19. 08:29
 12/12 anonim ***** válasza:
3 hónapos korában mindkét gyerekemnek volt egy időszakos szopisztrájkja. A fiam 5,5 hónapos koráig szopizott, ő kapott lefejt tejet cumisüvegből, 2 hét után állt át teljesen az üvegre, utána már nem is nagyon tudtam fejni sem, úgyhogy tápszeres lett. A lányom csak pohárból kapott lefejt tejet ebben az időszakban, vissza is állt a szopira pár nap alatt, 11 hónapos koráig szoptattam.
2018. nov. 20. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!