Miután megszületik a baba, hogyan zajlik az etetése a kórházban?
#8as vagyok.
Mi saját felelősségre jöttünk haza, igaz, a babával végül minden rendben volt. A vérképem nem tetszett az egyik dokinak. Ha a kisfiammal lett volna bármi, hogy valamelyik értéke nem jó, besárgul annyira, hogy benn akarnak tartani, akkor maradtam volna, valahogy kibírtam volna a kórházat. Szerintem a picit úgyse engedik haza saját felelősségre, meg ép elméjű szülő nem is játszik a csemetéje életével. Légy pozitív, hogy menni fog, ügyes lesz a picurod. Ha félsz, hogy bunkók lesznek, egy kis kávét, desszertet hozass be a csecsemősöknek, hátha le lehet őket kenyerezni..
Ez a harmadik válaszom.
Tudatosítsd magadban, hogy a csecsemősök semmilyen szinten nem diktálnak neked. Én igazán bunkókat fogtam ki. De utánad a kórház pénzt kap, ők meg viszik a pénzt, szóval ne gondold őket feljebbvalóknak. Nekem még a takarítónő is pattogott, a babám sírása miatt is leszúrtak stb stb.
Közöld velük nyugodtan, hogy mi a dolguk és mi nem. Meg van neked betegjogi képviselőd is, akit megemlíthetsz. Nem kell hagynod magad semmiben. A gyermek anyja te vagy. Van aki nem is akar szoptatni, ott kénytelenek elviselni, hogy tápszeres. De ezt csak példaként mondom. A lényeg, hogy nem kell tűrnöd a bántást, lekezelést, kioktatást. Az anyai ösztöneidre hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!