Van ilyen, hogy nem ízlik a tápszer egyik napról a másikra?
Megfelelő a cumi mérete is?
Érdekes amúgy, az én lányomnak is 2 hónaposan lett rossz étvágya. De ő sűrített tápszert evett, nem találtuk meg a megfelelő cumit. Az addigi túl kicsi volt, egyel nagyobb meg túl nagy. El kellett hagyjuk a sűrítőt, onnantól a kisebb cumival nyugodtan evett.
Sajnálom szerencsétlen gyereked hogy meg az se adatott meg neki hogy anyatejet kapjon helyette már születés után rögtön ilyen szrt kell ennie
Ennyit ér szegény.. Egy olcsó tápszert el..
Gratulálok annak a hozzászólónak, aki alpári módon tud csak megnyilvánulni.... nagyon sok anya nem tud szoptatni a gyereknek meg ennie kell...
Mi 3 hósan vagyunk most úgy, hogy egy hete alig akar enni... napi 600ml amit eszik de meg kell várjam amíg ordít érte mert ha hamarabb adom akkor sír és löki el a cumisüveget... :-( tanácstalan vagyok én is miért van ez de most, hogy olvasgatok utána nagyon sokan írják ezt 2-4 hóig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!