Kisfiam 3 és fél hónapos és egyre jobban fáj a hasa! Ez normális dolog?
Nekem első ránézésre rengetegnek tűnik a 180 ml.
Tehát 180 víz 6 kanál tápszer? Mert az mire elkészül 210 lesz.
Megpróbálnám 150 vízbe keverni a tápszert és esetleg 1 plusz étkezést beiktatni,de szerintem nem kell ez már neki.
Feleslegesen tágítod a kis gyomrát.
a védőnőtök mit mond?
amúgy megpróbálnék kevesebbet adni neki. ha ez nem használ, doki.
nem igazán ismerem a tápszereket, de én arra is gondoltam, hogy érdemes lenne laktózmentes tápszert kipróbálni...
A 8 hónapos babám eszik ennyit tapszerbol.Akarmennyire különböznek a gyerekek ez nagyon soknak tűnik az ő korában.Miert kap ilyen sokat?
Tapszerbol túl lehet etetni egy babát.Miert nem foglalkozik veletek a gyerekorvos?Ő kellene tanácsot adjon ehhez ő ért a legjobban mások csak a tapasztalatokat mondhatják el és ami másnak bevált az nektek nem biztos hogy be fog.Vidd orvoshoz olyan nincs hogy egy ennyi idős babával ne foglalkoznának.
Most várj egy kicsit. A tejfehérje több nap, mire kiürül a szervezetből. Ha mégse jönne be, akkor gasztroenterológushoz vidd a babád. A fiam kapta a Peptit, nem jött be, a Pregomin igen. Viszont nem csak laktóz a gond, ez az 1 éves terheléssel derült ki, hanem a tejfehérje is. (A Peptiben van laktóz, a Pregominban nincs)
A kislányomnak nem jött be a Pregomin, a Neocate igen, kaptunk szakorvosi javaslatot 4 hónapos korában, 4-5 napot kellett várnunk és nagyon hirtelen elkezdett javulni. De a bukáshoz kellett egy hónap, hogy elmúljon.
Sajnos tápszernél gyakoribb a hasfájás és tovább is tarthat. Anyatejet egyáltalán nem tud már kapni? Lehet javítana a dolgon.
A tejfehérje érzékenység is gyanús,de az is lehet,hogy csak később múlik el neki. A többször kevesebbet hátha beválik és ne fektesd vízszintesbe evés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!