Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Egy éves kor után milyen...

Egy éves kor után milyen tapszert adtatok?

Figyelt kérdés
Milumil ha-t evett, szeretnék már váltani. Szerencsére a tejtermékekektol nem lett semmi baja, mostmár kaphatna akkor rendesen is. Igaz, hogy csak reggel és este iszik belőle. Az orvos a Milumil szenzitivet ajánlotta. Nem akartam szenzitivet adni, olyat szeretnek ami tényleg izlene neki. Van otletetek?
2018. jún. 12. 07:24
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Tejitalt adtam, nem tápszert.
2018. jún. 12. 07:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja igen, lemaradt, hogy tejital otlet is jöhet. :)
2018. jún. 12. 07:30
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

1-es, a tejital is tápszer.

Nem váltottunk. Ugyanúgy Milumil HA2-t kapott, mint addig is. Örültem, hogy megitta, nem akartam kísérletezni.

Akkor próbálkoztunk váltással, amikor kezdte elutasítani. Ez 1,5 évesen volt, onnantól csak egyszer itta, de nem kellett neki más sem. 2 évesen tette le teljesen.

2018. jún. 12. 07:48
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Milupa vaníliás tejitalt kapja
2018. jún. 12. 08:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Elsőre nekünk is a Milumil HA tápszert írta a doki. AZtán megkérdeztem, hogy miért? Utána fel tudta írni a jóval olcsóbb sima Milumil 0, majd 1 és 2 tápszert.

1 éves korban meg áttértünk Milumil tejitalra.

Miért a HA tápszert kapja, ha nem érzékeny?

2018. jún. 12. 08:56
 6/9 anonim ***** válasza:
A beba 2-t, vagy a beba 2 ha-t, most lett 1 éves és vettam beba junior 1-et. Szerintem már eddig is kaphatott volna sima tápszert, ha nem érzékeny a tejre, mi csak azért vettünk néha ha-t, mert csak az volt a boltban.
2018. jún. 12. 11:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem csak akkor kell ha-s ha tejerzekeny. Akkor ha van allergiás a családban. Bármilyen allergiás. Ezért kapta. Akkor lehet kipróbálom valamelyik gyerekitalt.
2018. jún. 12. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kb. mindenre allergiás vagyok, a lányom egyenlőre semmire sem. Féléves koráig adtuk a ha-t, utána senki nem látta a szükségét.
2018. jún. 12. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Milupa jo ejszakat mivel mar csak reggel es este issza. Eddig Milumil 1-et vettem, de most horror ara volt az auchanban es mas bolt nincs a kozelben, a gyogyszertarban pedig receptre megy. 5000 ft volt a 600 grammos :o Nem sporolok a gyereken, de ez pofatlansag.
2018. jún. 24. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!