Mennyibe kerül a legolcsóbb receptre kapható tápszer és melyik az?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 13:20
1/9 anonim válasza:
Hogy melyik a legolcsóbb, nem tudom.
A Milumil Ha receptre 2000,- körül volt.
Ha esetleg még írnak mások, láthatod kb milyen lehetőségek vannak.
2/9 anonim válasza:
Lactogen Harmony 800 g, 950-1000 Ft közt van. Mást nem ismerek.
3/9 anonim válasza:
Lactgen harmony. Viszont az hog olcsó nem biztos hogy jó is. Ismerősöm babája ezt kapta, állandóan bukott tőle,nem gyarapodott semmit.
Kérlek ne a gyereken spórolj ő nem tehet semmiről.
4/9 anonim válasza:
Lányomnak Novalac Allernova tápszert írt fel a gyerekorvos ekcéma miatt, ez 300-400 ft körül van 90%-os támogatással.
5/9 anonim válasza:
Pont a tápanyagon akarsz sporolni ami a legfontosabb neki? Ez után az jön hogy nem váltod ki a kötelező vitamint de gyogyszereket sem?
6/9 anonim válasza:
Pont ma váltottam ki a legújabb próbatápszerünket, bukás miatt kell váltanunk, de eddigieket nem ette a gyerek. A milumil ra optima 900 gramm és 1200 forint körül volt. Klasszisokkal olcsóbb mint az eddig evett beba laktózmentes ami 400 gramm és 2400 forint és nem támogatott.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Nem spórolni akartam a gyereken csak kiváncsi voltam. Mi a Humana Ha esszük és egyenlőre bevált
2018. ápr. 8. 22:46
8/9 anonim válasza:
A tápszer ára attól is függ, hogy receptre kapod-e vagy sem. Ha pl. valamelyik szülő allergiás valamire, akkor lehet ún. 'HA' típusú tápszert felíratni, pl. Beba HA. Az ár összefügg a minőséggel; a HA típusú tápszerek drágábbak, de könnyebben emészthetők, szerintem jobbak, mint a simák.
9/9 anonim válasza:
A Beba Start HA 2900-3200 körül van attól függ hol veszed.
Vényre 2200. A Milumill Ha kb. ugyan ez az árkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!