Székrekedés elleni tippeket szeretnék kérni 3 hós babának!?
Szia! Tesómék 2 hónapos babájának a dokinénijük valami cseppet írt fel, mert ő sem tudott kakálni. (tápszeres) Volt, hogy szenvedett szegénykém annyira erőlködött. Egy cseppet cseppent neki és kutya baja, jön ahogy kell. 4 hónapos korától reszelhetsz neki almát és adhatod a levét. Ha már hozzátáplálsz akkor már is másabb lesz a széklet, meglásd.
Nekünk az alma leve nagyon bejött. 2 éves gyermekem ma is kap 1 dl-t ha banánt vagy fogósabb kajákat eszik.
Remélem hamarosan sikerül megoldani a problémát.
Köszönöm a válaszokat! :-) Kedves első: köszönöm a csepp a nevét, utánna néztem és laktóz lebontó enzim így a tápszerhez nem adhatom! Nem szeretném még pluszba terhelni most! De a Mira vizet kipróbálom, ha jól olvastam lehet teához is keverni, lehet úgy megissza! :-)
Kedves #4: a vizet nekünk nem is említették de mindenképp megpróbálom, köszönöm! :-)
Kedves utolsó: a laevolac szirup nekünk nem jó mert laktózt tartalmaz és sajnos érzékeny rá a kicsi! De köszönöm! :-)
Mindenképp megírom végülis mi vált be nekünk! Mindenkinek köszönöm a válaszát! :-)
Sziasztok! Ígértem, hogy megírom mi vált be nekünk! Először kezdtük a langyos vízzel, ez hatott kB egy hétig, mert csak ennyi ideig volt hajlandó megint!
A Mira vizet megkostólta és onnantól sehogy sem kellett neki, se teában, se tisztán! Ami igazán bevált az a cukros kamilla tea, bár én csak egy kicsit cukroztam!
A végső megoldást a patikák adták, ugyanis a tápszer amit evett, készlethiányos lett, így kénytelenek voltunk váltani, ezzel viszont minden problémánk megszünt! Mégegyszer köszönöm a segítséget! 😊
1-es vagyok. Nagyon örülök, hogy megoldódott a problémátok! :)
Úgy látszik minden rosszban van valami jó akkor. :)
Kedves kérdező!
Mi ugyanebbe a cipőbe járunk... Milumil laktózmentest kap a kisfiam és szorulása van tőle. :(
Nálatok végül melyik tápszer vált be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!