Mióta lehet tápszert kapni Magyarországon? Van itt olyan, aki a '80-as években született és tápszert kapott?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mennyire volt elterjedt akkoriban, könnyű volt-e hozzájutni, mint manapság, vagy nehezebb?2017. szept. 24. 16:53
11/12 anonim válasza:
82-ben születtem. Nem volt anyámnak teje,hozatta mástól. Nem bírta a hasam. Úgyhogy én (és a húgom is) Aponti-n nőttem fel. Az valami tápszerféle volt.
12/12 anonim válasza:
A 80-as években a tejérzékenyeknek volt Sojaval, ami keletnémet volt, és Lactopriv, ami nyugatnémet volt, devizaköteles és csak kijelölt gyógyszertárakban lehetett megkapni. Tengeri algából készült, és szörnyű íze volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!