Cumisüveg melegen tartó milyet érdemes venni?
Idáig olyat láttam ami hungarocelles belül vagy hővisszaverőfóliás. Nem tudom van-e más fajta is, de ezek közül érdekelne melyik ami valóban bírja a telet és még akár 2 óra múlva is jó a hőmérséklete a víznek.
2 cumisüvegnek minenképpen kéne, tápszer és tea vagy víz. LÁttam olyat amibe több is elfér, de gondolom a hőtartás szempontjából mindegy.
Pl
Szerintem tök felesleges, meg ne haragudj. Egy időben én is rá voltam pörögve, hogy ez kell nekünk, aztán nem találtam olyat amit te is szeretnél, de addig is mentünk jobbra-balra csavarogni, kirándulni.
Bármelyik étteremben, benzinkúton készségesen megmelegítették mikróban a vizet vagy a babakaját, ahol csak megkértük, soha nem mondtak nemet. Így utólag nem is bánom, hogy nem vettünk.
Sokszor jártunk kirándulni.
A Pepcoban vettem termoszt, abba tettem közel forralt vizet és órák múlva éppen tökéletes langyos vízzel bekevertem a tápszert. Amikor a fiam már nem evett sűrűn, volt hogy 4 órát is kibírt a termosz!
Eleinte nem tudtam mennyi ideig tartja a hőt, úgyhogy amikor megvettem, otthon próbáltam ki. Megmikróztam a vizet, megtöltöttem és vártam. Így tudtam, hogy körülbelül "mennyit bír".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!