Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Hogyan éltétek meg hogy nem...

Hogyan éltétek meg hogy nem tudtok szoptatni?

Figyelt kérdés

2hetes a fiam és 3 napja tápszeres, mert egyik napról a másikra annyira vizes lett a tejem hogy csak sírt mert nem lakott jól. Fejtem/fejem hátha jobb lesz, de egyre kevesebbet tudok kifejni belőle. Ma 20-30 ml-t tudtam csak 1mellből kifejni. Nagyon bánt mert olyan jól indult, már születése utáni első nap szopizott rendesen. Most viszont ha csak arra gondolok hogy a sogornőm a 2 és fél évesét is szoptatja még teljesen kivagyok, én is 1 éves kpráig szoptatni akartam.

Ráadásul a védőnőm annyira bunkó volt velem hogy azóta még jobban bánt. Szerinte szoptatnom kéne minél többször mert akkor lesz tejem stb. Azt csináltam az elött is már hogy vele beszéltem volna de csak sír és egyre kevesebb lett.

Szó szerint olyan vizes hogy ha szoptatom utána látom rajta hogy annyira fáj a hasa.

Eszembe jut ez az egész és már pityergek is. Nem tudom hogy tudnék rajta túllépni, tudom hogy hülyeségen húzom az agyam de ez van.

Mondjuk gondoltam jogy sokáig nem fog menni mert az én családomban mindenki 2-4 hónapig tudott csak szoptatni.

Nektek hogy sikerült túltenni magatokat rajta?

2017. aug. 31. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Szivesen a hasznos valaszokat !

Azt nem tudom miert pocsekoltunk megint idot egy ilyenre ...

2017. szept. 1. 09:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Nehezen.

A második gyereknél már kerestem szoptatási tanácsadót. Javaslom neked is, hátha még vissza tudtok térni rá. Nincs olyan, hogy túl vizes a tej; és egyéb tévhiteket is eloszlatott.

2017. szept. 1. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!