Hasfájós a babám, fáradt vagy még éhes?
A hasfájás járhat tekergéssel, de sírna akkor, mert az görcsölős. Úgyhogy a sírós rész, lehet pocak.
Nem tudom mennyi idős, de simán lehet, hogy csak reflex ez a kaja utáni nyaldosás. A nyögés meg lehet attól, hogy mozdulna de még nem tudja úgy irányítani magát. Vagy nem újszülött?
A fiamnak ha nem volt elég a kaja akkor büfizetésnél vagy ahogy elfogyott az üvegből a hami, egyből sírni kezdett.
Ha kaka gond, akkor próbáld meg átmozgatni. Lábaival csípő körzés vagy nyomd a pocakja felé és vissza egyenesbe. Simizd a pocakját körkörösen, hátha a gázok bántják. A fiamnál az is segített ha hasra tettem. Akkor akaratlanul is sikerült úgy erőlködnie, hogy kakilt.
Az újszülöttek sokféle érdekes hangot adnak ki, nyögdécselnek, szuszognak, ez normális.
Szerintem az is lehet ebben, hogy sokkal több a szopási igénye,mint amennyit így a cumisüveggel szopizik. Ha anyatejes lenne 2 óránként minimum félórát vagy többet lenne cicin. Attól, hogy szopni szeretne, nem biztos, hogy éhes még. Nekem a 120 ml egy újszülöttnek bőven elégnek tűnik.
Az én fiam 4 hónapos, szopik. Még nála is van olyan, hogy már nem éhes, de szopni szeretne, és kiengedi a szájából a tejet.
Ne aggódj, nagyon gyorsan nőni fog, és könnyebb lesz vele a kommunikáció, könnyebben fogod erteni, mit szeretne. Ne idegeskedj, jól csinálod! Figyeled a baba jelzéseit és ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!