Akiknek tápszeres volt a babája, meddig itta?
1, ő milyet iszik és mennyibe kerül?
Nem számít az ára amúgy, de ha már ez amit most kap bevált és szereti is, nem variálnék :)
A lánykám 2 éves és még issza reggel és este. A dokija 3 éves koráig felírja.
Eddig 250 ml-t ivott, de most, h melegebb van, kevesebbet iszik, olyan 150 ml-t. Az is lehet, h lassan leszokóban van.
Én úgy vagyok vele, amíg kéri, dom neki, mert sokkal értékesebb, tartalmasabb, mint egy pohár bolti tej.
Sajnos már csak reggel fogadja el, 21 hónapos. Most két hete utasította el az estit. Próbáltuk tejitalra cserélni, hátha csak a megszokott HA ízére unt rá, de este az se kell neki.
Én örültem volna, ha legalább 2 éves koráig reggel-este issza, mert egyébként nem egy nagy ivó, úgy kell tukmálni a folyadékot.
Kb 1éves koráig itta reggel-este, majd 2 éves kora utáne kezdte elutasítani, igy átálltunk a tejitalra, mindjárt 3 éves lesz éds lassan ezt is elhagyja.
én azért örültem neki mert elég keveset iszik egyébként ezt meg ő kéri.
1 èves koráig ivott tápszert, utána mèg majdnem 2,5 èvig tejitalt.
A fene se' tudja már mennyit
1 éves koráig adtam tápszert a lányomnak, de 8 hónapos kortól már csak kb. 1dl-t elalvás előtt. 1 éves kor után 2-3 hónapig tejitalt kapott azután sima tejet.
A kicsi most 7 hetes, vele is ez a terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!