Sinlak tápszer felől érdeklődnek kinek milyen tapasztalatia vannak valóban Olyan jó mint mondják?
Figyelt kérdés
Kicsikém nem igen akar hízni eszünk mindent és elég jó étvágya van. Ajánlottak a sinlak tápit állítólag attól beindul a hizas. Valóban jó ez a tápszert?2017. jún. 10. 06:17
1/13 anonim válasza:
Ez nem tápszer, hanem egy HA pép. Én gyümölccsel együtt adtam neki napi 1x délelőtt, nagyon szerette a kisfiam.
Mit jelent, hogy nem hízik? Mennyi idős, mennyi most és mennyivel született?
2/13 anonim válasza:
Én Sinemilt használtam, de szerintem a kettő ugyanaz. Olyan sűrűre kevered, amilyenre akarod. Üresen és ízesítve is adhatod.
3/13 anonim válasza:
Fajlagosan nem tartalmaz több kcal-t mint a sima tápszer. Ahelyett adva nem érsz el semmit, csak ha a már kiváltott étkezéseket dúsítod vele.
Sinlac helyett a Sinemilt a gyerek nálunk jobban csípte.
4/13 A kérdező kommentje:
3300 grammal született és most 7200 gramm. 1 hétig benne voltunk a hanyos hasmenos jarvanyba ezért fogyott 20 dekat. Most ebbe kötöttek bele.
2017. jún. 10. 16:06
5/13 anonim válasza:
Jó, de mennyi idősen, mert ez a súly még egy 8-10 hónaposnak is bőven oké.
6/13 A kérdező kommentje:
Jaj az lemaradt 18 hónapos.
2017. jún. 10. 17:21
7/13 anonim válasza:
Akkor én is aggódnék, de a Sinlac nem lesz megoldás, az kevés lesz. Normális étellel sokkal több tápanyagot vihetnél be.
Vagy ha nagyon tápszer, akkor nutrinidrink multi fiber.
8/13 A kérdező kommentje:
Eszik már mindent és szerencsére nagyon jo étvágya van. Csak az apukájara ütött ő is megeszik 1 fél lovat mégse látszik rajta. A tápszert a védőnő erőlteti.
2017. jún. 10. 18:19
10/13 A kérdező kommentje:
74 cm
2017. jún. 10. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!