Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Két hónapos kisfiam pár napja...

Andyf kérdése:

Két hónapos kisfiam pár napja rosszul eszik, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Pár napja nem eszik rendesen, idáig 6 hetes kora körül 120-130ml evett legtöbbször volt hogy nem volt elég és 150ml kellett. Most négy napja nem eszik csak jó esetben max 100ml de általában csak 60-70-80ml. Ma voltunk gyerekorvosnál azt mondta lehet idováltozás is vagy bármi. De én úgy látom éves közben meg fájdul a hasa. Pici korától úgy etettem, hogy kb fele mennyiség után bokiztettem és utána a többit. Most is kiloki a nyelvével mikor megeszik 70ml körül és utána már többet nem falja be nyomja ki a nyelvével a cumit és sír. Meg próbáltuk már az espumisan, bonnisan cseppeket és ma vette Gripe baby watert. De úgy látom az se jobb. Mit tehetnek, zavar mert idáig olyan szépen evett, és hízott is, most igy nem is hízik rendesen. Lehet, hogy most lett még görcsös ebb? Vagy csak 6 hetes korban azért evett többet mert növekedési ugrása volt? Volt még valaki így? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert gyerekorvos szerint nincs baj.
2017. ápr. 7. 16:51
 1/2 A kérdező kommentje:
Jaj és széklete egyszer van egy nap ami néha sárgás de legtöbbször zöld. Pisika sem sok szerintem, az orvos azt mondta erre ha nem eszik annyit Nincs mitől pisikaljon.
2017. ápr. 7. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj, ha a gyermekorvos azt mondja minden rendben. Lefogyni nem fog, hiszen eszik azért Ő, amennyi kell Neki.

Ha egyébként jó kedve van, eszik- iszik, és van azért pisis, és kakis pelus is, akkor minden rendben. A front is közrejátszhat.

Kislányom 5 hónapos, bár anyatejes, születése óta fejem a tejet, (lényegtelen, hogy miért) és úgy etetem, ezért tudom is követni, hogy mennyit eszik.

Volt időszak, mikor 120-130 ml elfogyott egy evésre. De lassan 2 hete, kb.2-3 óránként eszik 70-80 ml-t, és elég Neki. Szimplán csak változnak az igényeik. Egy növekedési ugrásnál majd behozza úgyis!

2017. ápr. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!