Hasi görcse lehet a babámnak?
Bizony, lehet. Mutasd meg orvosnak vagy védődőnek, és ha nincs ellenjavallat, használjátok a biogaiát.
Mindkét gyermekemnél rendszeres volt a hasi görcs, de az elsőnél már bevetettem, a másodiknál pedig rutinosan alkalmaztam a cseppet. Idemásolom, amit tudni lehet róla:
Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer enyhe emésztési problémák: csecsemőkori kólika, székrekedés, bukás és hasmenés; valamint antibiotikum kezelés vagy gyomor- és bélrendszeri fertőzés esetére a különleges táplálkozási igény kielégítésre. Napi 5 csepp fogyasztása ajánlott. A csepp a nap bármely szakában adható, étkezéstől függetlenül. Hatóanyaga a Lactobacillus reuteri Protectis® egy biztonságos és baba-barát baktérium. A Házi Gyermekorvosok Egyesülete ajánlásával.
Újszülöttkortól használható.
És sajnos, nagyon drága. Itt tudod megvenni online:
mint hascsikarás elleni készítményt, de nagyobb patikákban is kapható.
Remélem, tudtam segíteni, de kérdezz róla, elsősorban a tapasztalataim érhetnek valamit, de hátha más típusú kérdésedet is meg tudom válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!