Mit tegyek; hogy elfogadja a tápszert?
Hát egy végbéltükrözés miatt nem marad ki szerintem 2-3 nap. Nekem előző este kellett valami hashajtó löttyöt meginni, utána kaptam pár beöntést reggel a kórházban, kb. délután 1-kor már ehettem. Szóval en inkabb 1 nap kimaradást saccolnék.
Kezdd el már most a fejést, időben...ha 20-30 ml-t kifejsz szoptatások után, már az is jó, ha lefagyasztod. Hany nap múlva lesz a tükrözés?
Este meg kanállal lehet esetleg Sinlac-ot, vagy Sinemil-t próbálni. Vagy esetleg pohárból, vagy kanállal a tápszert?
3-as vagyok ismét. Bocs, elolvastam...vastagbélhez valóban nagyobb "takarítás" kellhet. :-( Érezni szerintem semmit nem fogsz, ha kábítanak...én legalábbis a végbéltükrözésből semmit nem éreztem. Az utolsó kép, hogy felfekszem az asztalra...a következő meg, hogy kerekesszékben tolnak ki...utána meg, hogy fekzem egy ágyon. Altájon utána sem éreztem semmit.
Anyatej gyűjtő zacsi szerintem gyógyszertárban tuti van, nem rémlik sajnos, hogy az előző gyerkőcnél hol vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!