Mit tegyek, hody elfogadja az etetőcumit és a tápszert?
4 hónapos a babám, eddig csak cicizett, de egy ideje megállt a gyarapodása, tápszert kellene adnom neki, de nem fogadja el se a cumit, se a tápot. Van 3 féle cumink (Avent, MAM, Tommee Tippie) és két féle tápunk (Milumil HA1 optima és Humana Baby Fit banános). A cumikat csak rágcsálja, nem szívja, a tápot kitolja a nyelvével. Próbáltam kanállal, pohárból, úgy se megy.
Hogyan érhetném el, hogy ne csak ciciből egyen?
Légyszi ne írjátok, hogy szaporítsam a tejem, két hete mást se csinálok, de nincs több (1-1,5 óránként cicizik, Maci kávét és Karamalzot iszok, szedek Milk&Love kapszulát, napi 3-4 liter folyadék megvan, eszek rendesen, alszok is napi 6-7 órát).
Hozzátáplálni se szeretném még.
Előre is köszönöm!
Ezt jol olvasd el:
[link] nem hiszed h.eleg a tejed??
? Nem kell allandoan nonie a sulyanak! Tuti van eleg tejed ha ennyit szoptatsz. Csak most nem no a sulya. Nem nohet allandoan. Orulj neki h.nem eszik tapszert!!!! Szted szuksege van ra? Hagyd ahogy a termeszet kitalalta!!!!
Igen, dokinénink írta fel, csak nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz elfogadtatni a babómmal... Szerintem hétfőn megrendelem, kíváncsi vagyok, hogy bejön-e. Max ha gyorsan folyik, akkor a vékonyabb csövet használjuk.
Nagyon köszi még egyszer, hogy írtad, nem jutott volna eszembe, most újra elkezdtem reménykedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!