Cumisüveg melegítőt tudnátok ajánlani?
Nekem anti colic cumisüvegeim vannak és nekünk nem megy bele a víz alulról, most direkt leellenőriztem. A szilikon hártya csak szívás (vákuum) hatására enged így a levegő és a víz útja felfelé zárt. A levegő a víz nyomására felfelé áramlana ki, de nem tud, így azt nem tudja kiszorítani alulról a víz. Legalább is nekem így tűnik, mert nem ment bele.
Amúgy MAM-os melegítőt vettem. Arra az volt írva, hogy minden típusú cumisüvegükhöz jó.
Megjegyzem, én itthon csak melegen tartásra használom, ha éppen nem tudom rögtön odaadni neki a tápszert, meg a teát is melegen tartja nap közben. Szerintem lassú. Sokkal egyszerűbb a mikróban megmelegíteni, ha utána egyből odaadod neki.
És ez valószínűleg bármelyik melegítőre igaz. Még a leggyorsabban melegítési ideje is 2 perc. Mikróban meg 25-30 másodperc.
Annyiból hasznos, hogyha megyünk valahová hosszabb időre pl. nyaralni, ahová nyilván nem akarom vinni a mikrót és nem tudom hogy ott lesz-e (pl szálloda szobában), akkor ezt elég bepakolni. Kisebb helyet foglal.
Nekem a nagyobbikkal Aventes volt. Semmivel nem tűnt könnyebbnek, gyorsabbnak, mint a vizes megoldás.
A kicsinek már nem is vettem (igaz, szopik, a nagy meg tápszeres volt), ha fagyasztott tejet melegítek, azt is csak melegvìzben szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!