Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kislányom 1 éves. Még mindig...

Kislányom 1 éves. Még mindig 1-és tápszert kap mert a 3-ast nem fogadja el! Adjam neki még mindig AZ 1-est? Vagy probáljak meg valami izesitett tejitalt?

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 07:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az 1-est nem csak fél éves koráig lehet? Ennyi idős gyereknek az már biztos nem elég, én próbálkoznék akkor különböző márkákkal vagy valami nekik való tejitallal.
2016. szept. 22. 07:55
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
A tejital csak felhigított savó. Tejet adj neki inkább.
2016. szept. 22. 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

Semmi baja nem lesz max korábban igényel tartalmasabb kaját. Az enyém Pregomint kell kapjon abból meg se 2-es, se 3-as tápszer nem létezik. Jövő hét szerdán lesz egy éves és reggelit még nem igényel mást is, pedig próbáltam is kínálni. De vacsorát már igen, arra is most lett csak szüksége. 2 hete még simán átaludta úgy az éjszakát, hogy csak tápszert kapott lefekvés előtt.

Egyébként ha adhatsz tejitalt már, akkor azt is megpróbálhatod. Az enyém nem kaphat szóval marad neki ez a tápszer egy ideig.

2016. szept. 22. 08:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#2-es, szerintem kevered a tipegők számára készült poralapú tejitalt - olyan, mint a tápszer, csak a nagyobb babák tápanyag és vitaminszükségleteihez igazítva - és a bolti "reggeli ital" elnevezésű literes kiszerelésű, élelmiszernek nem nevezhető folyadékot. 😃

Kérdező, szerintem próbálj ki több, de korának megfelelő terméket.

2016. szept. 22. 08:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Tegnap probáltam adni neki a 3-as-at nem itta! Megprobáltam ma reggel is de most sem fogadta el! Gondoltam adok neki 1-eset amit eddig kapott csakhogy már ez sem kell neki! Gondolom AZT hiszi h még mindig a 3-ast akarom neki adni megsem kostolja! Egyébként reggel meg este kapja a tápszert!
2016. szept. 22. 08:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lett volna, ha az 1-est adod tovább.

De a 2-est miért akartad átugrani? Vagy nincs az adott tápszerből?

Úgy lett volna fokozatos az átmenet vagy pedig keveréssel.

13 hónapos a lányom, HA2-t kap reggel-este. De ha hiány van belőle, 1-est. Nem kér még normál reggelit-vacsorat mellé.

2016. szept. 22. 08:50
 7/11 A kérdező kommentje:
2-set nem kaptunk! Milumilt akartunk de sehol nem kaptunk! És persze kap már tartalmasabb kaját is! Reggeli,ebed vacsi! Meg ugye közben nasit is!ilyen téren nincs gond!
2016. szept. 22. 08:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Lányom roppant válogatós volt, de ezeket megitta:

[link]

Vagy próbáljátok ki a Humana Babyfit tápszert, abból nincs 1, 2, 3, hanem újszülött kortól adható 3 évesig.

2016. szept. 22. 09:27
 9/11 anonim ***** válasza:
#8-assal egyetértek, az én kisfiam (8 hónapos) Baby Fitet eszik, bukás miatt kötöttünk ki ennél, szereti, így én még nem is nagyon gondolkoztam váltáson.
2016. szept. 22. 09:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz, ezeknél az a szabály ami egyértelmű , hogy a koránál idősebbnek valót nem lehet adni, de fiatalabbnak valót lehet.

Nekünk pl. azt mondták hogy az egyesről egyáltalán nem muszáj váltani ha megissza , Ihatja nyugodtan azt tovább.

egyébként menj el a boltba és hasonlítsd össze a hátulján az összetételét, nagyon minimális eltérés van csak es ha eszik még mellé egy kefírt vagy joghurtot vagy egy szelet sajtot akkor pont ugyan ott vagy.

2016. szept. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!