Hasfajos 2 hetes babának milyen tápszert javasoltok?
Az orvostól kérnék tanácsot a heyedben és Ő is írhatja fel a tápszert. Ill. ha tápszerezed a babát, akkor tudnia kell, hogy mivel eteted.
Miből gondolod, hogy kevés a tejed? Nem lakik jól? Ordít a szoptatás után vagy miből? Nincs elég pisis vagy kakis pelusa?
az, hogy begyulladt a heged, nem lehet oka, hogy nem szoptatsz. Én is így jártam. Antibiotikumot is kaptam, augmentint, ami mellett lehet szoptatni.
Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de ne azon törd a fejed, hogy melyik tápszer a legjobb ár érték arányban, hanem, hogy szoptass, elvégre egy két hetes babád van, akinek még anyatej kell. Félreértés ne essék! Nem vagyok fanatikus szoptatáspárti, de olyan esetben, ahol esetleg lehet szoptatni, csak anyuka valamilyen okból kifolyólag más utat választ, az nagyon nem szimpatikus. És hangsúlyozom nem vagyok tápszerellenes, de egy ilyen pici babánál, ne a tápszerre törekedjünk már, hanem a szoptatásra. Ha fél éves lenne már akkor azt mondom egye kutya, de így...Szoptassad a babádat! Ha úgy érzed kevés a tejed, szopi után kínáld meg tápszerrel!
Szia!
nem tudom hogy megtaláltátok-e a megfelelő tápszert, de azért megosztom.
nagyon sokat kipróbáltunk mire kaptam egy tippet és bejött. A kisfiam nagyon hasfájós volt, némelyik tápszertől sokat bukott, de miután a BEBA HA/AR-t eszi, minden okés. Csak azt sajnálom, hogy ez az 5-ik tápszer volt és hogy 2 hónapig szenvedtünk, mire egy barátnőm ezt javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!