Van aki HA tápszerről simára váltott?
Mert nem akarjak megvarni a tuneteket, semkinek se jo az. Egyebkent mi 7 honapos koraban valtunk, a doki mondta, hogy most mar nyugodtan. Senki se allergias semmire a csaladban egyebkent.
Szerintem masik markabol kellene HA-t kiprobalnod kezdetnek, de nyilvan a doki tud segiteni. A mienk jol eszi a Bebat.
Én váltottam az enyémeknek, de nálunk a családban ételallergia nem jellemző. a nagynéninél jött elő, de az is csak most derült ki.
A nagyobb fiam Milumil Ha-t kapott, aztán valamikor 2-3 hónap között nyaraltunk és a DM-be futottam be tápszerért, ott vettem neki tartaléknak a legeslegelső PRE(?) babylove tápszert, amiben csak laktózból van szénhidrát.
Egy-egy alkalommal kapott belőle, semmi baja nem volt, úgyhogy lassan lecseréltük nem HA tápszerre teljesen a Milumilt és felváltva kapta az 1, majd 2-es babylove-al. Mikor melyik volt kéznél.
A kicsinél enyhébb laktózérzékenység jött elő, vele próbálkoztam MIlumil HA, majd mellette a colief, majd Humana GI csökkentett laktózos tápszerrel is, de nem lakott jól. Végül kicsit erőltettem a Milumil HA-t és szintén 3 hónap körül a babylove tápszerrel megpróbáltam, bejött és írattam sima MIlumilt-t fel, mert az 6 hónapig még olcsóbb is volt.
Semmi baja nem volt a sima tápszertől sem, illetve akkor már a HA sem bántotta a hasát.
Én is úgy érzem, hogy kicsit túl van lihegve ez a HA-s dolog. Jó persze, kell az óvatosság, de akkor is túlzásnak gondolom.
Amúgy első gyereknél nálunk is az volt a gond, hogy már nem nagyon akarta megenni, 3 hós korában váltottunk a simára. Semmi gond nem volt, nálunk a családban amúgy sincs semmi féle allergia.
A második gyerkőcnél mikor kellett a tápszeres pótlás már egyből simát kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!