Lehetne ket kerdesem?
Figyelt kérdés
27. lesz 5honapos a kislanyom,napi 5x150ml-t eszik,6,5 kg kb,az elmult 2honapban fel-fel kgot hizott.
Elso kerdesem az lenne hogy emelhetnem az adagjat 180ml-re?nem hizna sokkal tobbet?azt vettem eszre az elmult napokban hogy kb3orat bir csak ki,tobbet mar nagyon nem a 150ml-vel.
A masik hogy ki hogy haladt a hozzataplalassal?
Enyem mar kapott almat krumplit bananat barackot meg zabpelyhet,egy nap 1x eszik kb 80-100ml-t,de a vizet meg nem nagyon fogadja el igy etkezest meg annyira nem szeretnek kivaltani mert ugye akkor joval csokken a folyadekmennyiseg.
2016. ápr. 21. 14:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem emelheted nyugodtan ha igènyli. Próbáld meg egyszer kètszer ha megeszi mindet akkor kell neki annyi. Én kb 4 hónalosan kezdtem a hozzátáplálást, 5 hós státuszon kèrdezte a védőnő hogy állunk, mondta hogy nyugodtan kiválthatom a tízórait. Próbálhatsz répát meggyet krumplival, csirkemellet, brokkolit, sütőtököt, elég sok választék van. Ha nem megy a víz adj neki teát, vagy ha lereszeled az almát aztán átnyomkodod szűrőn elég sok levet ki lehet belőle nyerni, egy almából simán van annyi hogy egyszerre megissza.
2/2 anonim válasza:
Teljesen normális a havi fél kg, szépen kezd lelassulni a kezdeti rohamléptű gyarapodás. Adhatsz neki többet, ha elfogadja, egészségére! De nem kell hízlalnod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!