Babavitez felforraljatok 24ora utáb? És mennyi vizet adtok külön az étkezések közt? Nem nagyob fogadja el a vizet.
Bevallom őszintén, én nem forraltam fel 24 óra után a vizet, ebben a kérdésben laza voltam.
amíg tápszert kapott kizárólag, addig nem itattam külön vízzel, néha megkínáltam, de nem fogadta el. Védőnő, gyerekorvos is azt mondta, hogy betegség, kánikula kivételével nem kell külön itatni a tápszeres babákat sem.
Amikortól viszont megkezdtük a hozzátáplálást, onnantól figyeltem arra, hogy igyon vizet is, szerencsére nem volt gond, hamar rákapott a vízivásra.
A babavíz egy átbaszás. Ugyanaz, mint az ásványvíz meg a csapvíz.
Mint ahogy forralatlan csapvíztől sem lett még baja Magyarországon kisgyereknek, mert abból világraszóló botrány lenne.
egyszer probaltuk de eleg sok asvanyi anyag csapodott ki belole, gusztustalanul nezett ki
ugyhogy most azt csinaljuk hogy minden reggel ujat bontunk, a regit meg en megiszom, ugyis a szensavmentes asvanyvizet szeretem :D
A babának cici kell! Nem ezek a szarok.
Most alakul ki az immunrendszere, ti meg itatjátok a semmit velük. Majd amikor jönnek a hülye kereskedők által generált szarok, és a gyerek lisztérzékeny, tejérzékeny, fűérzékeny, allergiás porra, fára, virágzásra, mindenre, akkor persze a rendszer hibás, meg a z orvos, meg az isten, és az ördög, meg jön a kérdés miért?
Mert a gyermekek ősidők óta szopják a tejjel a vitamint, az ásványokat, a taurint, és a többi hasznos dolgot. Addig az anyatej védi őket. Utána az immunrendszer. Ősidők óta megeszik a csirkeszart, a homokot, a bogarat. Megfogják a kutyát macskát háziállatokat, túrnak az orrukba, fülükbe és a másik oldalon, aztán lenyalják a kezük.
Kialakul az immunrendszer.
Elkapják a létező és divatos vírusokat, és elkezd a szervezetük védekezni. Lázas lesz. Ez egy normális immunrendszernél 3 nap alatt meg is szűnik, és a vírus elpusztul.
Ez így megy több ezer éve, de most jönnek a modern szülők, és tömegesen lesznek az emberek allergiások, elhízottak, betegek, gyengék.
Már a baba előtt ELEVIT.
Már közben ilyen olyan táp, és gyógyszer.
Már születéstől milupa, milumil.
Ennyit anyuról. Apu közben:
Leparkettáz, járólapoz, kicseréli az ablakot termo ablakra, légmentesíti a lakást, házat, nyílászáró csere. Babaágy a szülőktől *eltávolítva, és etetőszék, nehogy ölbe kelljen venni, és pelenkázó... (*eltávolítva = Akkor kapott utoljára természetes nyugtatót, mikor az anya hasára teszik, hogy hallja a szívverését, amit megszokott.)
és ha minden kész, és fent a szűrővel ellátott légkondi is, az állandó hőmérséklet miatt, akkor futás a botba flórasept, hypó, és egyén fertőtlenítők, gombaölők, baktériumgyilkosok.
Ezzel kész is a immunrendszer kialakulását gátló, környezet létrehozása. Márcsak egy TV kell, hogy a gyerek ellegyen, és akkor nem kell vele foglalkozni annyit. Úgyis retardált lesz, mert a TV tanítja, és mindenérzékeny.
Hajrá szülők! Azért gondolkozzatok el ezen a sok szaron, és azon, hogy ti is felnőttetek, és a nagyszüleitek is, és 2000 éve is volt élet, és nem kellettek hozzá ilyen szarok. Ez csak azért van, hogy kell, mert ezt hitetik el.
Lehet, hogy most bunkó voltam, de lehet, hogy csak jó szándékú.
#8:
Nem (csak) bunko vagy, hanem hulye is. De etesd te nyugodtan a gyerekedet csak anyatejjel ugy, hogy az anya harmadannyi tejet tud produkalni mint amennyire a gyereknek szuksege lenne, aztan buszkelkedj vele hogy a gyereked ehezik es nem fejlodik rendesen, de te mintaszulo vagy mert nem adsz neki tapszert.
Ez az "ezer eve is igy volt" duma meg a vilag legnagyobb idiotasaga. Igen, ezer eve nem kaptak gyogyszereket meg oltasokat a gyerekek. Nem is sokan eltek meg a felnottkort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!