8 hetes baba begombasodott, konkretan mit jelent, volt mar valakinek a babaja igy?
Figyelt kérdés
8 hetes kislanyom 1 honapig anyatejes volt, ugyesen szopott , aztan kezdett a mellemen minden evesnel forgolodni es sirni lathatoan nem kelett neki, nem akart szopni, csak 1 ora siras utan tudott 40-50 ml ki szopni. Igy ment ez egy hetig hiaba tettem tobbszor mellre csak nyugoskodott rajta. Gondoltam keves a tej neki es azert csinalja igy 50 ml tapszert adtam potlasnam amit szivesen meg ivott utana meg szopizott. Azt hittem minden gondunk megoldodott de tevedtem . Egyszeruen sir ha enni kell es nem azert mert ehes hanem azert mert nem akar enni, se cici se tapszer. Kinok kozt lenyel 50 ml tapszert. Behoztam az ugyeletre doktorno szerint gombasodad all a hatterbe. Kapott ra perfuziott de meg semmi valtozas. Volt meg valakinek a babaja igy ? Vissza jott az etvagya vagy belekerult egy ordogi korbe es ezutan minden eves egy remalom lessz ?2015. dec. 29. 22:06
1/1 anonim válasza:
Jó kérdés, tegnap este vettem észre a babámon egy kis szájpenészt, ő is nyugtalanul evett napok óta de a pukikra gondoltam. Ahogy olvasgattam a szájpenész tud ilyet okozni mert érzékeny lesz a nyálkahártya. Szóval szerintem meg kell oldódnia ha meggyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!