Tápszeres babák anyukái megnyugtatnátok?
Figyelt kérdés
1 hetes babám anyatejes étkezéseit tápszerrel kell kiegészítenem. úgy érzem, ezzel rosszat teszek neki és nagyon aggódom, hogy nem olyan tápláló mint az anyatej, éhes marad, nem fog tőle úgy fejlődni.2015. nov. 15. 16:57
11/14 anonim válasza:
Kérj szoptatási tanácsadótól segítséget.
12/14 anonim válasza:
Egy hetesen még simán feltornázhatod a tej mennyiségét! Ne add fel. LLL.hu-n rengeteg hasznos infót találsz, a kiegészítésről is. Pl szoptaníttal úgy adhatod a pótlást, mintha a melledből jönne.
13/14 anonim válasza:
Szia! Azt azért érdemes tudni hogy a fejéssel nem szaporítod a tejet..A fejés azért szükséges hogy ne legyen tejlázad..Szaporítani csakis szoptatással tudsz..Nekem 5 hós a kislányom kizárólag anyatejes, és amint úgy éreztem hogy kevesebb akkor óránként mellre tettem, és egy nap sem kellett és annyira megszaporította hogy tejleadó is lettem..Ez tényleg csak jó tanács, viszont úgy gondolom hogy nem kevesebb egy baba azért mert tápszeres.Van egy barátnőm aki akármit csinált sajnos elapadt a teje..Ilyen előfordul, és szerintem elég gusztustalan mikor folyton azt sulykolják az Anyákba hogy szoptass, szoptass, szoptass, ha nincs tej akkor atyavilááág nincs tej akkor most mi lesz??stbstb..Tehát ne stresszelj mert attól elapadhat, de ne ess kétségbe ha ez megtörténik mert nem leszel rosszabb Anya azért mert nem tudsz szoptatni..Jó babázást.:)
14/14 anonim válasza:
Ezzel minden anya megküzd lelkiekben.Nekünk volt egy súlyos fertőzésünk amit a kórházból szedett össze a baba.9 napos korától kiegészítésként tápszeres és három hónapig tudtam fejni neki a tejet.Januárba tölti a 2 ..Még mindig kap tejig alt és egy teljesen arányos full egészséges kisgyerek.ilyenkor a gyerek a fontos nagyon jó tápszerek vannak manapság kell a fejlődéséhez..pláne ha nincs tejed.Örülj a picinek ne ilyeneken aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!