Egyik pillanatról a másikra nem kell 10.5 hónaposomnak a tápszer?
9 hónapos koráig szoptattam, aztán tápszerre váltottunk.
210ml-t reggel és ugyanennyit este. Ma, ahogy oda akartam adni az esti adagját, meg akartam viccelni és úgy csinálni, mintha nővérének adnám. Fél percig odatartottam nővérének, majd neki. Nem kérte, pedig előtte egy perccel látszott rajta, hogy kéri, habár nem olyan hisztériásan, mint szokta. Este már teljesen ki szokott lenni, fürdés után, mint akinek elvonási tünetei vannak, úgy kéri a tejet:D Próbáltam neki később, de nem kérte. Gondoltam, nem rég kajált, biztos azért, de fél órával vacsi után már szokta inni, legkésőbb egy órával utána, de most nem. 2 óra múlva csináltam újat, nem kérte. Csak játszott vele, mintha nem érdekelné. Egy két kortyot nyelt csak.
Lehet olyan, hogy most nem kéri, de reggel, mintha mi se történt volna, megint megissza, vagy számítsak arra, hogy nem fogja. Ha nem fogja elfogadni, mit csináljak? Próbálgassam tovább, vagy hagyjam, hagyjak ki pár napot? Mivel pótoljam a tejet? Vagy adjak neki normál tejet. Már borsófőzeléket-tejeset evett, meg sajtot is. Próbáljam meg a tejet? Azt felforraljam-bolti? Vagy próbáljak neki gyerekjoghurtot adni?
1 eves kor alatt ne adj tejet.
Erdekes az elso valaszolo is butasagot ir.
Addig tejtermek : sajt, turo, joghurt nyugodtan mehet.
enyém 2 hétig nem itta. természetesen eszembe se jutott tejet adni, most nyilván nincs szüksége a szervezetének, akkor miért erőltessem bele a számára rosszabbat?
minden este megkínáltam vele, 2 hét után újra elfogadta és kérte :) nem dőlt össze a világ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!