11 hónapos babám nem akarja megenni a tápot. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Napok óta undorodik tőle, egyet beleszív, aztán kiköpi. Már próbáltam kakaóport is beletenni, de úgysem. Milyen cselekkel tudnám megetetni vele? Milumil 2-est kap.2015. okt. 4. 16:09
1/8 anonim válasza:
Mar valoszinu nem igenyli.
Egy honap es kaphat tehentejet , vagy probalj tejpepet.
Kakaozni semmi ertelme, nem kell az extra cukor es koffein, azzal tobbet artasz mintha nem is adnal neki.
2/8 anonim válasza:
Én megpróbálkoznék a tej bevezetésével. Esetleg tejbegríz?
3/8 anonim válasza:
Én nem erőltettem, szintén így voltunk. Helyette sok sajt és túró. Inni vizet vagy gyümölcslevet kapott hígítva.
4/8 anonim válasza:
A kisfiam 7 hónaposan ette meg utoljára a tápszert. Nálunk 1 éves koráig a tejpép ment helyette, illetve 10 hónaposan bevezetésre kerültek a tejtermékek, 1 éves korától pedig tehéntejet kapott.
Nem kell erőltetni a tápszert, ha már nem fogadja el, a tejalapú táplálkozást máshogy is meg lehet már oldani ennyi idősen.
5/8 anonim válasza:
Ha bírja a tejet, akkor azt adnám neki.
6/8 anonim válasza:
És ha táp helyett főznél neki, vagy azt adnád amit ti is esztek (persze csak amit a korának megfelelően lehet is adni neki)?
7/8 anonim válasza:
enyém 6 hósan sem fogadta el. Bár még vlt tejem, de azt hittem,kevesli, ezért próbáltam meg. Nem kellett neki, nekem meg hányingerem lett a a szagától. A védőnő szt. felírhat a dr(nő) hipoallergén tejpépet,ha nem kell a tápszer.
8/8 anonim válasza:
Az Én huncutkám 6 hónaposan "szokott le" a tápszerről. Egyenlőre reggel-este tejpépet kap. Különféle ízeket. Nem uncsi, így szereti. Aztán majd 10-11 hó körül Én bepróblkozok a tejjel... Hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!