3 hónapos babátok mennyi tápszert evett egy evésre? Hányszor evett egy nap?
Nálunk van napirend a hozzátàplálás óta (3,5hó), reggeli, 10órai, ebéd, uzsi, vacsi és így napi 5étkezés :) előtte 3óránként evett. Nem tudom mit csonálj, de ha majd hozzátáplálsz legyen ilyen napirend, mert kell :) megszokja hamar, lányom egyből megszokta :) reggeli 7-8 körül (változó, merr nem mindig totál ugyanabba az időbe kel..+- fél óra..), 10órai 10kor, ebéd 12, uzsi du. 3, 7pancsi és vacsi.
Ezt majd te alakítod a babóhoz, hogy reggel mikor kel, este mikor fürdik..
Az én lányom még mindig 7x eszik, 90-100 ml-t (12 hetes). Ő így eszik: 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22 órakor.
Amíg éjjel kel, és nem alszik le éjjel sok órát, addig ez így is lesz szerintem.
Első lányom hamar átaludta az éjszakát, ő elég hamar beállt a napi 5x-i étkezésre. S valóban, a hozzátáplálással majd jobb lesz. Na meg akkor, ha tényleg átalussza majd az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!