Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Nem tudok elég tejet termelni....

Nem tudok elég tejet termelni. Ti hogyan dolgoztátok fel, hogy nem tudtátok szoptatni a babátokat?

Figyelt kérdés
Koraszülött lett a fiam , de már első két gyereket is csak pótlással tudtam szoptatni. Most még szopik, de kikészültem, lelikileg és fizikailag is. SNS-sel tudom csak szoptatni, pótolni kell napi legalább 250 ml-t táppal, többi lefejt tej. Egy etetés 1,5 óra, egy óra amíg kiszívja a 80-120 ml-t(50ml tej, többi pótlás) és fél óra fejés. Kivagyok, de lelkiismeretfurdalásom van, ha feladom, de ott a másik két gyerek, akiket már a nagyi nevel lassan. Alig van rájuk időm. Meddig van értelme ezt csinálni, több tejem nem lesz. Tejszaporítótanácsokat ne adjatok tudok mindent. Motilliumot is szedem, de sok értelme nincs mirigyhiányos a mellem. A fiam is még belealszik a szopikiba, ez sem könnyíti meg a helyzetem. Milyen hátrány éri a tápszer miatt, hogy nem tudok neki tejet adni?
2015. júl. 4. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez utóbbi, kedves előző.. Nálunk anyámnak sem volt teje, az ő anyukájának sem, sőt a nagymamájának sem... Csak akkor kisebb feneket kerítettek a dolognak. Szereztek mástól anyatejet, a maradékot meg megoldották hígított tehéntejjel. Mégis mindannyian felnőttek, sőt még allergiások sem voltak...
2015. júl. 5. 10:01
 12/12 A kérdező kommentje:
nekem sajnos egy gyerekkori hülyeség miatt nincs tejem. Anorexiás voltam évekig, és nem fejlődött ki rendesen a mellem és alacsony is maradtam. Nagyon sokba került az a 6 év amíg 35 kg-val éltem. De egyedül jöttem ki belőle. Akkor azt hittem, hogy megúsztam annyival, hogy nem nőttem eléggé, de most már tudom nagyobb árat fizettem a hülyeségemért ami veszélyessé mint valaha gondoltam volna. De igaz tényleg, hogy én örülhetek, mert nagyim adhatta Apukámnak a tejet.
2015. júl. 5. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!