11 hetes tápszeres babátok hányszor eszik egy nap és mennyit? A kakija milyen színű?
Nekem pénteken lesz 11 hetes.
120-150között eszik olyan 4-5szor egy nap. A kakija eleinte (Bebátol)zöld volt. Azóta váltottunk Milumi-ra,azóta sárga:)
Milumil HA1optima volt előtte, beváltnak tűnt, mert volt minden nap kaki, elmúltak az arcon levő kipattogzásai (mert az ez előttitől(Milumil Optima)kipattogzott) de aztán már azt vettem észre, hogy egyfolytába enne így mondtam a dokinőnek a problémám, ezért felírta a Humana babyfit banános tápit, jó sűrű na mondom biztos jó lesz. Hát eszik 150eket napi 5x, de van amikor még kell neki..szóval van amikor 180at is eszik.. Visszamentem a dokinőhöz, hogy eszik eszik..erre azt mondta, hogy kis beles baba :) nekünk is azt mondta, hogy az nem kevés adag :) de még próbáljam, mert még akkor csak 3napja ette. Szóval különösképpen nem mondott semmitse, hogy ez baj lenne stb. Ennyit mondott, hogy beles :D
Viszont változott az evésünk, mert a lányomról azt kell tudni, hogy úgy evett, hogy 3-4 mp-kênt kivettem a cumisüveget a szájából annyira mohó volt..most meg már nem, ügyesen eszik.
Ő meg 3710el született :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!