Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Létezik olyan bébi étel...

Létezik olyan bébi étel melegitô ami 70 fokra melegit?

Figyelt kérdés
Vizet szeretnèk benne melegiteni amit 70 fokra kell, hogy a tàpszer feloldódjon benne
2015. jan. 27. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
a momerten van 40,70,100 fok de vigyázni kell azzal is az is túlmelegít. (avent is,hiába reklámozták úgy,hogy nem)
2015. jan. 27. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem melyik tápszer?

én eddig csak 40-50 fokosokkal találkoztam és azt saccra csinálom, de jók a ráérzéseim ami a hőfokot illeti

2015. jan. 27. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
megint első vagyok,aztán eszembe jutott,hogy bármelyik melegíti 70fokra,ha tovább hagyod benne forró lesz. de nem kell 70fok tényleg hozzá, 40is elég. ha meg a forralás miatt, napi egyszer az egészet elég felforralni, kihűl visszaöntöd aztán kész
2015. jan. 27. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__tapsze..

Gondolom a Humana-ra gondolsz. Ennél a kérdésnél az 5. válaszoló voltam, hátha segít

2015. jan. 27. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:

A momert 1701 2 in 1 (otthoni és autós töltős is) pontosan 70 fokra és egyenletesen tud melegíteni.

Van rajta direkt ilyen osztás is (40,70,100- ez már forralni, sterilizálni is).

A bébiételt is pontosan ilyen hőfokra melegíti (ultrahangos mérővel ellenőriztem párszor)

Nekünk volt ilyen gépünk (kettő is, mert egyet tartottunk vésztartaléknak a kocsiban is) és tökéletesen elégedett voltam vele.

Az új ára 6+ eFt, de elég sok van fele áron a jófogáson is.

2015. jan. 27. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen.

A tàpszer kèszitès már megy, csak gondoltam ha màr veszek ilyen melegitot, akkor olyat amivel a tàpszert is meg tudom csinàlni.

2015. jan. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!