Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Hypoallergén tápszerről...

Hypoallergén tápszerről simára hogy kell váltani?

Figyelt kérdés
A korhazban adtak a kicsinek HA taoszert ezert folytattuk azzal otthon is,de dupla annyiba kerul mint az ugyanolyan markaju sima tapszer.Cserelhetek markan belul egyik naprol masikra,vagy hogy mukodik ez?Valaiinek tapasztakat ezzel kapcsolatban?
2015. jan. 20. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
mi cseréltünk, de vissza kellett térni a régihez. Utána az újabb próbálkozás kb. 1 évvel később volt, akkor már nem okozott semmi problémát a váltás.
2015. jan. 20. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Na de hogyan?egyik percrol masikra adjak neki a masikbol,es varjam a reakciot? :-)
2015. jan. 20. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi csak simán cseréltünk reggel még HA-t kapott (Bebásat), aztán mivel sokat bukott a doktornő felirta a Lactogen Harmonyt, és a következő etetésnél már azt adtam neki, azóta is azt eszi, nekünk bevált.
2015. jan. 20. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, mi egyik pillanatról a másikra cseréltünk, a doki így javasolta. De annyira hamar lett is reakció, hogy tudtuk, vissza kell állni. Megbeszéltük az orvossal, és azt is, hogy meddig nem próbálkozunk. De szerintem simán van olyan is, akinél megy a váltás, semmi baja nem lesz a kicsinek. (Elvileg egyébként nem volt annak oka, hogy HA-t kaptunk először, ezért sem féltünk a váltástól). 1. válaszoló
2015. jan. 20. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitsèget.
2015. jan. 21. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:

legközelebb már a másikból adsz ennyi a váltás.

Amúgy a HA tápszert nem véletlenül adják, pont azért hogy ne legyen allergia nála. Pl ha a szülők közül valaki allergiás, vagy a baba nagyon világos bőrű akkor is HA tápszert szoktak adni, csupán megelőzés.

Tök mindegy melyik márkát veszed amúgy , de lesz ízbeli különbség az enyém a BEBA HA tápszert nem szerette de a Milumil HA bejött neki. Én a dokira hallgattam, nem véletlenül kapuk a HA tápszert, amikor közeledett a tej bevezetése 1 éves korban akkor álltam át a hagyományosra

szóval nem azért adják, mert drágább, hanem mert megelőzés céljából

2015. jan. 21. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyikunk sem allergias,de tegnap mar delutantol a simat kapta,hat ejjel nem aludt ugy mint eddig,sot orankent fentvoltunk,ugyh szerintem maradunk a megszokottnal nem a penz a fontos hanem h neki jo legyen
2015. jan. 22. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!