Anyukák nektek mi a véleményetek a Milupa tápszerről? Amióta a babám azt eszi borzasztóan fáj a hasa.
Figyelt kérdés
3 hetes most.
Köszönöm!
2014. nov. 16. 08:43
1/5 anonim válasza:
mi meg nem probaltuk , de nem hallottam rola sok jot! Mi a Beba 1 pro t esszuk nincs vele gond egyszer sem fajt tole a fiam hasa. 5 honapos
2/5 anonim válasza:
Ez nem vélemény függvénye, van amelyik babának jó, és van amelyiknek nem. Ha nektek nem vált be, akkor menj el és vegyél másik fajtát, holnap pedig írass fel másikat a gyerekorvossal.
3/5 anonim válasza:
2 honapos koratol csakis azt ette. Aztan 10 hos koratol a tejitalt itta kb 15 honapos koraig. Soha nem volt tole se hasfajasa, szekrekedese, nem hanyta vissza. Most 21 honapos.
Es igaza van annak aki elottem irta, minden babanak mas jon be. Amig anyatejes volt addig megallas nelkul hasfajos volt, mikupa utan mint akit elvagtak.
4/5 anonim válasza:
Váltsatok, ha látod, hogy nem jó.
Mi Milumil-lel kezdtünk, és váltani kellett, szerintem a világ legjobb tápszere a Nestlé Lactogen Harmony, azt használjuk.
5/5 anonim válasza:
mi milupa 1-eset vettünk,és alig tud kakilni tőle a babám,ráadásul folyik vissza belőle a tápszer,elég nagy mennyiségben,úgyhogy nekünk nem vált be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!