18 hónapos, laktózérzékeny babátoknak milyen tápszert adtok és mennyit?
Pedig a tápszer az szerintem okés cucc, elég sok aminosav (protein/fehérje) van benne, ami jó a kicsinek.
Am csak megjegyzem, a felnőtt lakosság kb 99% laktózérzékeny! Ez alatt nem azt kell érteni, hogy kiütések meg ilyenek jelentkeznek rajta, hanem egy pohár tejnek 3 órára van szüksége a gyomornak míg valahogy megtudja emészteni.
Egyetlen állat sem issza meg a másik állat tejét! Nekünk sem kéne, az csakis a csecsemőknek van! A felnőtt ember gyomra nem arra van kitalálva.
Utolsóelőtti vagyok: a tápszer is bocitej egyébként, csak hidrolizált változatban, tehát nem kell külön "boci"tejezni (?) és tápszerezni, a kettő ugyanúgy tehéntej alapú, bocihormon meg egyikben sincsen, nyugalom, ez amolyan naturahirek.hu-s idiotizmus, ahol a szerkesztők azt sem tudják, hogy definitíve mi az, hogy hormon, csak visítanak, ha hallják, hogy kiválasztódhat benne.
Ne otthon diagnosztizálj egyébként, azt hittem orvos mondta, hogy mi a helyzet, de ez valóban tejfehérje érzékenységnek tűnik inkább, amire nem jó a laktózmentes diéta, teljesen tejmentes étrend kell (a laktózmentes tej-tejföl stb. nem kerül szóba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!