Hogyan készíthetem elő a tápszert éjszakára, hogy minél hamarabb oda tudjam neki adni?
Figyelt kérdés
Éjjel míg elkészítem (mérés, melegítés/hűtés), persze sír. Csak imádkozom minden alkalommal, hogy testvére fel ne ébredjen rá. Van valami praktika, eszköz, amivel gyorsabban elkészíthetném, hamarabb odaadhatnám neki?2014. nov. 27. 10:34
21/22 anonim válasza:
Előttem válaszolók már minden hasznos praktikát leírtak. Általában én is cumisüveg melegítőbe raktam a vizet, és az előre kimért port hozzákevertem. Ez a mikró dolog nagyon megosztó, én régen sosem mertem, aztán 5 hónapos volt a picim, mikor egy hetet kórházban kellett töltenünk. Ott az volt a rendszer, hogy este el kellett készítenem a tápszereket, hűtőbe rakni, és a kész, bekevert tápszereket kellett megmikrózni. Csodálkoztam, de a dokik, nővérek mondták, hogy ez is teljesen jó. Később alkalmaztam ezt is többször.
22/22 anonim válasza:
Egyik tapszert sem lehet forro vizben oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!