Hogyan készíthetem elő a tápszert éjszakára, hogy minél hamarabb oda tudjam neki adni?
Én mindig felforralok egy nagyobb adag vizet, így ha kell, már csak langyosítani kell. Azt bele az üvegbe+por és kész is. (Sajnos előre nem tudom kimérni a port, mert a tápszer kiegészítésnek kell, így soha nem tudom, hogy épp akkor mennyit fog szopni és mennyi a tápszer.)
Egyébként nekem azt mondták a kórházba, hogy nyugodtan készítsem el a tápszert előre és hűtőben 12 órát eltartható annak ellenére, hogy a dobozra 2 óra van írva. Nálunk a kórházban is így csinálják, napi 2x gyártják a tápszert.
A kellő mennyiséget beleteszem egy cumisüvegbe és beleállítom egy bögre meleg vízbe (csapból engedem).
Így amíg tisztába teszem, addig langyosra melegszik.
Egyébként az sem lassabb módszer, hogy mindig van forralt víz és azt gyorsan tűzhelyen langyosítom.
Nekem dettó félek hogy nehogy felkeljenek a többiek!!
de a praktik a régi nekem legalábbis!
Este víz felforral lehűtöm megfelelő hőfogra ,mert a Lactogen tápszerben valami olyan biz-basz van amit nem lehet forró vízben feloldani, majd ha lehült a viz utána a tápot megcsinálom , lehűtöm, és irány a hűtő
és én kimérem a tápot nekem 8 hetes a kisfiam ő jelenleg 100 ml eszik így ugy rakom a hűtőbe hogy eleve ki van mérve a 100 ml több kisüvegbe ,és akkor már csak melegítem mikróban 20 másodperc és már adom is neki
Ja addig meg a cumit a szájába rakom és kitámasztom az egyik plüssállatkájával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!